Offentlige Foredrag

D. 1 Oktober, Bygningen, Vejle

D. 2 Oktober, Musikhuset, Esbjerg

d.3 oktober, Panorama, Middelfart

d.8 oktober, panorama, Fredericia

d.9 oktober, Aabenraa arena, aabenraa

d.22 oktober, Nordisk film biograf, odense

d.23 oktober, Nordisk film biograf, aarhus

d.24 oktober, Dagmar teatret, København

På cykel over indlandsisen
– Foredrag med Cykeldrengene Nicklas Flenø Mikaelsen og Emil Fammé Hansen.

Nicklas og Emil inviterer dig med bag kulisserne af TV-hittet, ”På cykel over indlandsisen”. De vil lukke dig helt ind i maskinrummet af den umenneskelige cykelekspedition, som nær havde taget livet af dem. I foredraget kommer du helt tæt på drengene, når de fortæller om deres ekstreme ambitioner, drømme og mål – alt gennem et inspirerende venskab og en udrustet værktøjskasse. Spænd sikkerhedsselen og gør dig klar til en uforglemmelig aften i absolut særklasse.

Drømmen om det umulige
”Det kan man ikke!”, Sådan lød det fra drengenes uddannelsesvejleder i folkeskolen. Nicklas og Emil drømte om at kunne leve som eventyrer. De har sidenhen cyklet hele jorden rundt, vundet DR-hittet, Alene i Vildmarken og nu sat en ny verdensrekord på indlandsisen. Kapitler, som alle fremhæves i foredraget, ”På cykel over indlandsisen”. I foredraget vil du blive placeret i pulken og tråd for tråd blive en del af cykelekspeditionen over gletsjerspalter, rundt radarstationen DYE 2, over højderykken og ind i et sandt mareridt uden mad og varme.

Et fascinerende mindset
Nicklas og Emil er særligt kendte for deres magiske ord, ”Hold kæft, vi har det godt!”. Du vil få opskriften på deres positive mindset, når de for første gang vil formidle om ordsprogets kraft. Hvordan kommer man videre, når temperaturen sniger sig ned på -38 grader, når orkanen river i teltdugen, når man ikke får mad og varme, når frostskaderne banker på døren, når man er fanget i teltet uden mulighed for hjælp, eller når cyklen går i stykker? De har svaret. Glæd dig til en rutsjebanetur i følelsernes tivoli, når drengene trækker dig gennem succes og fiasko, problematik og kærlighed – alt formidlet med stor energi og humor.

Nicklas og Emil er nogle af Danmarks mest populære formidlere af eventyr. De lever af deres foredrag og har b.la. optrådt på Smukfest, for nogle af Danmarks største virksomheder samt for gymnasier, efterskoler, højskoler, foreninger mm. De har sågar turneret i Grønland

PÅ tværs af indlandsisen på cykel 2023

Seneste eventyr fandt sted på Grønland. En cykeltur over et af de mest barske, ubarmhjertige og øde steder på kloden, indlandsisen. En cykeltur hvor vi tilbagelagde 350 kilometer ud af sammenlagte 510 kilometer på isen på cykel. Derved blev vi også indehaver af en ny VERDENSREKORD, for længste og eneste rejse over indlandsisen på cykel.