Foredrag

Foredrag

Vi, Cykeldrengene, har siden juni 2021 holdt +300 foredrag. Vi har holdt foredrag rundt omkring i Danmark som på Grønland. Vi har holdt foredrag for nogle af de største virksomheder i Danmark, festivaller, universiteter, gymnasier, efterskoler, folkeskoler, foreninger, biblioteker mv. Fællesnævneren for vores foredrag er det positive livssyn, det positive mindset, selvudvikling og en god portion humor. Vores helt særlige styrke, er vores positive energi samt vores mentale værktøjer.  Du kan i nedenstående læse om de forskellige foredrag, hvorefter det er op til dig om det skal være det ene eller andet – eller en kombination. Vores foredrag er altid skræddersyet til publikum. ”Livets Rygsæk” samt venskab er to ting, som inddrages i alle foredrag.

Hvad har vi med i rygsækken?

PÅ cykel over indlandsisen 2023

Vi har cyklet tværs over et af de mest barske og øde steder på kloden, indlandsisen. En præstation, som gjorde os til rekordholdere – verdensrekord for, “længste cykeltur over indlandsisen”. Med temperaturer ned til -38 grader, en chill factor på -48, 380 kilometer med whiteout, 5 storme og 9 nødsagede stilleliggende dage i telt, må man sige, at vi blev udfordret. Efter 30 dage på isen, 500 km tilbagelagt, hvoraf 350 km af dem var på cykel, nåede vi vores mål – at cykle så meget som overhovedet muligt på tværs af det magiske Grønland, den uendelige indlandsis. Vildeste, hårdeste, smukkeste og skønneste, men vigtigst af alt uforglemmelige øjeblik i vores liv. 
En ekspedition som i sandhed lærte os, at vejen til målet er mindst ligeså vigtigt som ende destinationen, at fællesskab og en gensidig respekt samt forståelse for hinanden kan skabe mirakler. 
Vi følte dødens åndedræt og måtte lade os evakuere af en redningshelikopter på dag 30. En ekspedition, som satte tingene i perspektiv – for når dagen er omme, er intet vigtigere end tilstedeværelsen i livet selv.

“Uanset om du tror du kan eller ikke kan, så har du ret” – Henry Ford

 

Læs mere om vores cykeltur tværs over indlandsisen her

Alene i Vildmarken s. 5 2021

Vi har vundet femte sæson af DR1’s fjernsynsprogram, Alene i Vildmarken, og er klar til at brøle de magiske ord, ”Hold kæft, vi har det godt!”, ud i jeres lokaler. Foredraget er for ALLE. Det er ikke en nødvendighed at have set programmet. Vi inddrager videomateriale og redskaber fra TV-programmet, så alle kan være med. Vores fokus ligger primært i alt, hvad man ikke så på TV – Casting, forberedelse (mentalt/fysisk), bootcamp, regler & vilkår, egne oplevelser/udvikling, sjove anekdoter og oplevelser. Vi går bagom tanken som værende en offentlig person og vores langsigtede strategi med Alene i Vildmarken. Fortællinger som en ”fedme-kur”, en syg lever, som var ved at spænde ben for opholdet, eftervirkninger og den helt specielle strategi for sejr. Vores foredrag om Alene i Vildmarken er både lærerigt og underholdene.

Læs mere om vores sejr i Alene i Vildmarken

Jorden rundt på cykel 2018-2020

Vi har cyklet jorden rundt i en alder af 21 år. Rejsen varede knap 2 år og fordelte sig over 25.000 kilometer. Det var en opdragelse i livet og som vi selv siger, Ph.D i livet. Jorden rundt på cykel var grobund for vores nuværende mindset og en virkelig turbulent fortælling om et eventyr, som sprænger alle rammer. Vi mødte modgang og erfarede egne redskaber, som den dag i dag er en del af vores positive mindset. Hvordan finder man lyset, når alt er mørkt? At blive spærret inde og røvet i Indiens mørke, bedøvet og bestjålet i Malaysia, truet på livet i Thailand og siddet i fængsel i Argentina. De fleste ville kaste håndklædet i ringen, men vi forsøger at sætte ord på vores flugt og opskriften på det positive mindset. Rejsen var alt andet end modgang, fortællinger om berømthed og samtale med præsidenten i Indonesien, mødet med den livsglade Wahyu på Sumatra og de uendelige overnatninger i telt, hvor vilde dyr som krokodiller, tigere, aber, kænguruer, skorpioner, fugleedderkopper mv. vil overskygge det negative. Rejsen ind i to barndomsvenner, som drømte stort i en alder af fem år. To barndomsvenner, som blev til brødre og nu en form for rollemodeller. ”Livets rygsæk” tager dig med helt ind under huden.

Læs mere om vores jordomrejse

Polar ekspedition på cykel 2022

Seneste eventyr fandt sted på Grønland. Et eventyr, hvor alle vores mentale værktøjer skulle testes. 207 kilometer ud i Grønlands øde landskab, over frosne søer og sneklædte fjelde – uden erfaringer. Træningsekspeditionen fandt sted nær Sisimiut (Arctic Circle Trail) og varede 14 dage. En fortælling om forberedelse og træning til det umulige – en cykeltur tværs over Grønland, indlandsisen (800 kilometer). At kaste sig selv på glatis, hvor hverdagskosten var alt andet end et liv i komfortzonen. Vi fortæller om de mennesker vi mødte på vores vej, isbjørnevagt om natten, forfrysninger og den hårde mentale kamp. Vi inddrager publikum i hele forberedelses-processen op til afgang i foråret 2023.

Læs mere om Polar Ekspeditionen 2022

Grundlæggende mental træning og motivation

Vi tilbyder foredrag, som har til formål at give dig redskaber til at nå dine mål. Leder du dit eget liv eller lader du andre lede det for dig? Nogle mennesker arbejder sig selv til døds og andre sig selv til livs. I dette foredrag kan du forvente et mentalt boost i jagten på at opnå dine drømme. Om det er drømmen om det alternative job, at blive verdens bedste chef, at hinke jorden baglæns rundt eller at starte selvstændig. Din største begrænsning er din fantasi – og største styrke, din vilje. Vi levere vores mentale-værktøjskasse med energi og garanterer, at du tager hjem med fornyet vilje. Vi trækker på erfaringer, som har ført os til møder med de mest magtfulde mennesker som præsidenten i Indonesien, ledt os gennem de mest dystre oplevelser(se jorden rundt på cykel 2018-2020), sejr i Alene i Vildmarken, drift af egen virksomhed. Vi har erfaringer med foredrag for ledere og iværksættere. Ønsker du at navigere om i dit liv, blive bedre til noget eller noget tredje – så hold dig for alt i verden fra at gøre som du plejer!

Livets Rygsæk

Gennem alle foredrag er den røde tråd, ”Livets Rygsæk”. Vi mennesker lever et helt liv i udvikling. Vi udvikles hver dag og erfarer en masse ting gennem vores oplevelser. Ting og erfaringer som lagres omme i Livets Rygsæk. Alle anekdoter/fortællinger er nøje udvalgt og kaster alle nøgleord af sig. Nøgleord, som noteres på en tavle og under overskriften, Livets Rygsæk. Livets Rygsæk har til formål at holde publikum i hånden gennem en mental og lærerig rejse. Den giver dig unikke værktøjer, som du frit kan implementere i eget liv. Nøgleord som, selvudvikling, motivation, vilje, mod, perspektiv, horisont, positive affirmationer, evaluere, konsultere, anerkendelse, fokus, kontrol, selvtillid, selvværd, følelser, bevidsthed, energi, visualisere, manifestere, taknemmelighed mm. er inkluderet i alle foredrag. Livets Rygsæk beskriver i sidste ende dig som person og kan ses som værende dit habitus/identitet.

Afspil video
Afspil video

Venskab

Vores venskab er fundamentalt for foredraget, hvorfor, at vores venskab belyses i alle foredrag – medgang og modgang. Vi tager publikum med fra 5 års alderen, gennem elitefodbold, rejseglade forældre, skilsmisser, opdragelse, miljø, kærester, drømme og mål. Alt sammen to vidt forskellige mennesker imellem, Cykeldrengene (Nicklas & Emil).  

Nyttig viden

Under vores foredrag vil i kunne opleve alle de fysiske genstande, som har været en del af vores rejser. Cykler, udstyr, trofæer, pokalen fra Alene i Vildmarken samt andre genstande set på TV. 

I foredraget inddrages et PowerPoint med stikord, tavle med ”Livets Rygsæk”, billeder samt videomateriale.

Hvad er der at lære?

Afspil video
Afspil video
Afspil video

Book dit næste foredrag med Cykeldrengene

Har du ikke modtaget en mail indenfor 3 dage, tjek venligst spam. 

Få et uforpilgtende tilbud ved at ringe på +4531448122 eller på mail nedenfor